BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Isolering

Isolering

Isolering

Isoler dit hus, og sænk varmeregningen

Isoler dit hus, og sænk varmeregningen

Når du efterisolerer din bolig, forbedrer du indeklimaet og sænker din varmeregning.

Fordele ved at efterisolere

 • Dit varmeforbrug bliver mindre
 • Du får bedre indeklima

Hvis du efterisolerer, kan du muligvis nøjes med et mindre varmeanlæg, næste gang det skal skiftes.

Gode råd

 • Efterisoler, når du alligevel er i gangDet kan bedst betale sig at efterisolere, når du alligevel skal bygge om eller renovere.
 • Søg tilskud til isoleringDu kan få tilskud til en række boligforbedringer, der sparer energi - heriblandt flere typer isolering.
  Læs mere og søg tilskud
 • Tjek, om huset har et energimærkeEn energimærkningsrapport kan f.eks. fortælle dig hvilken type og tykkelse isolering, huset allerede har. Der kan også være forslag til, hvordan du kan efterisolere.Find din energimærkningsrapport
 • Se på din hustypeVi har udarbejdet en guide til de mest almindelige hustyper i Danmark. Her er information om særlige forhold i forbindelse med isolering af hver hustype.Bygningsguiden
 • Få garanti for løsningens holdbarhedNogle producenter udsteder produktgaranti, hvis arbejdet udføres af håndværkere, som de har autoriseret.
  Læs om byggegaranti på byggaranti.dk

Det kan du isolere

Find ud af hvad og hvordan du får isoleret via vores energiløsninger. En energiløsning er en beskrivelse af, hvordan du kan forbedre din bolig med fokus på både energiforbrug og byggeteknisk korrekte løsninger.

Guide: energiløsninGER

 

Isoler dit hus, og sænk varmeregningen

Materialer

Det kan man isolere med

Det kan man isolere med

Der findes mange forskellige slags isolering, som hver især har forskellige
egenskaber: Isoleringsevne, brandegenskaber, levetid og arbejdsmiljø er
blandt de vigtigste.

Materialets isoleringsevne vises som λ-værdi – jo lavere λ-værdi, jo bedre isoleringsevne. Man kan godt opnå lige så god isoleringsevne med materialer med høj λ-værdi. Der skal bare et tykkere lag til.

Test af isoleringsmaterialer

Nogle materialer er blevet testet af Varmeisoleringskontrollen, som er en frivillig kontrolordning for isoleringsmaterialer.

λ-værdien fremgår også af materialets CE-mærkning, som alle isoleringsmaterialer skal være forsynet med.

Kontakt

Gratis rådgivning

Gratis rådgivning

Du kan kontakte vores erfarne energirådgivere. De sidder klar med gratis råd til, hvordan du skruer ned for dit energiforbrug og sparer penge. Ring eller skriv til os, hvad enten du vil høre om mulighederne for at få tilskud til energiløsninger, overvejer at skifte dit olie- eller naturgasfyr, eller noget tredje.

Kontakt rådgivningen

 

Isolering