BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Skift til varmepumpe på abonnement

Skift til varmepumpe på abonnement

Skift til varmepumpe på abonnement

En luft til vand-varmepumpe på abonnement er en nem og klimavenlig løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om drift og vedligeholdelse. Overvej det, hvis du har oliefyr, naturgas, træpiller eller elvarme og bor i et område uden fjernvarme.
skift til luft til vand-varmepumpe
Større uafhængighed af fossile brændsler

Klimavenlig opvarmning

Når du vælger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.
Forøgelse af husets værdi

Forøgelse af husets værdi

Din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke.
Mindre vedligeholdelse

Mindre vedligeholdelse

Din bolig bliver nemmere og billigere at vedligeholde, fordi du udskifter til nye materialer eller ny teknologi.

Det bør du vælge

  • Indhent flere tilbudLeverandøren står for næsten alt, når du får varmepumpe på abonnement. Men du skal stadig vælge en leverandør. Få tilbud fra flere, så du har noget at vælge imellem.
  • Tilskud - eller reduceret elafgiftDu kan få op til 25.000 kr. i tilskud til at skifte, hvis du samtidig skrotter dit olie-, gas- eller træpillefyr. Det er leverandøren, der søger tilskud fra Skrotningsordningen på dine vegne. Hvis du får tilskud fra Skrotningsordningen, kan du ikke få reduceret elafgift på dit forbrug over 4.000 kWh om året. Tal med leverandøren om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Vær opmærksom på

  • Vil du købe eller leje?Hvis du køber din egen varmepumpe, er det en større investering, men de løbende varmeudgifter er mindre. Læs om køb af varmepumpe
  • Bliver fyrrummet koldt?Flere oplever, at fyrrummet bliver køligere, når der ikke længere står et gammelt fyr og taber varme ud i rummet. Tal med leverandøren, om du evt. skal have en radiator i fyrrummet.

Sådan fungerer abonnementet

Hvis du får en varmepumpe på abonnement, betaler du et engangsbeløb for oprettelse, et månedligt abonnement og for dit forbrug. Du behøver ikke sætte dig ind i teknologien, slipper for uforudsete udgifter og skal ikke bekymre dig om drift og service, da det er inkluderet i dit abonnement.

Du kan frit vælge leverandør. Vil du have tilskud fra Skrotningsordningen, skal du vælge en af de leverandører, der er kvalificeret til at søge for dig:

Best Green Best Green

Kontakt Best Green på 41 77 24 65, eller send en mail her

COtwo COtwo
Ewii EWII Varmepumper A/S

Kontakt EWII på 70 50 50 50, eller send en mail her

Nærvarme Nærvarme Danmark

Kontakt Nærvarme Danmark på 70 22 12 14, eller send en mail her

Nem Energi ApS

Kontakt Nem Energi ApS. Send en mail her

OK OK a.m.b.a.

Kontakt OK på 70 10 20 33, eller send en besked her

Sustain Solutions Sustain Solutions ApS

Primært større varmepumper til f.eks. boligforeninger. Kontakt Sustain Solution på 72 20 08 66, eller send en besked her

varmeo Varmeo

Kontak Varmeo på tlf. 70230250 eller info@varmeo.dk

Sådan fungerer varmepumpen

En luft til vand-varmepumpe virker, ved at en ventilator trækker udeluften ind i varmepumpen, hvor varmeenergi trækkes ud af luften. Varmen bliver ledt fra varmepumpen ind i huset, hvor den opvarmer både hus og brugsvand.

Varmepumpen består af en ude- og en indedel og virker selv i de koldeste måneder af året.

Sådan foregår det

  • Du vælger tilbudLeverandøren giver tilbud ud fra oplysninger om din bolig og din nuværende varmeform.
  • Leverandøren installererLeverandøren kommer med din nye varmepumpe, stiller udedelen og indedelen op, forbinder dem med et rør gennem væggen og kobler varmepumpen til dit varmesystem. Leverandøren sørger typisk også for at skrotte dit gamle fyr.
  • Hvis du har elvarmeLeverandøren etablerer et vandbårent varmesystem i form af radiatorer eller gulvvarme og tilslutter varmepumpen til varmesystemet.

Sådan ser det ud

Skift til luft til vand-varmepumpe

Skift til varmepumpe på abonnement