BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Spareråd til etageejendomme

Spareråd til etageejendomme

Spareråd til etageejendomme

Materialepakken giver konkrete spareråd til beboere i etageejendomme og personer, der arbejder med driften af etageejendomme.

Materialerne kan både bruges af dig, som eksempelvis beboer og vicevært, og af boligforeninger, boligorganisationer og andre interessenter.

Målgruppen for indholdet i materialepakken er beboere i etageejendomme som lejelejligheder, andelslejligheder og ejerlejligheder.

I materialerne er der konkrete råd til, hvordan det bedst kan betale sig at spare på energien.

Materialerne er udarbejdet, så de egner sig til at blive hængt i eksempelvis opgange og fælleshuse eller til at dele i nyhedsbreve, på hjemmeside og sociale medier.

I materialepakken er der også pjecer med konkrete spareråd til driften af etageejendomme, som er velegnet til blandt andre viceværter og ejendomsadministratorer.

I nogle af materialerne er der mulighed for at indsætte eget logo. Se vejledningen i slutningen af materialepakken. Har I specifikke ønsker, tilpasser vi også gerne materialerne til jeres behov.

Vælg din varmepris

Faktaarket om varmebesparelser findes i 2 versioner, hvor priserne er beregnet ud henholdsvis gas- og fjernvarmeprisen. Vælg den version, der passer bedst til priserne i dit område. Fjernvarmeprisen kan i nogle områder være på niveau med gasprisen. 
 
Bemærk, at alle tal er beregnet ud fra en elpris på 2,2 kr./kWh og en gaspris på 17,40 kr./m3 eller en fjernvarmepris på 0,75 kr./kWh. Det er et gennemsnit af prisen i november, december og forventet pris for januar 2023 inklusive abonnement og afgifter. Vi opdaterer priserne, når markedsprisen har ændret sig markant over en periode. 

Materialer til download

Materialepakken består af:

  • Samlet overblik over materialerne
  • Faktaark til beboerne
  • Animationer og tekstoplæg til brug på sociale medier
  • Bannere og tekstoplæg til brug i webnyhed
  • Bannere og tekstoplæg til brug i email
  • Plakater med vinterens spareråd
  • Pjecer til ejendomsadministratorer og viceværter
  • Ikoner
  • Sprogversioner af plakater og faktaark
  • Guide til at indsætte eget logo på materialerne

Kontakt os på partnerskab@ens.dk for mere information.

 

Hent materialepakke

Spareråd til etageejendomme

Siden er opdateret 13.02.2023 Kommentér denne side Til top