BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Intelligent styring

Intelligent styring

Intelligent styring

Hvad er intelligent styring?

Hvad er intelligent styring?

Med intelligent styring kan du styre dine elektriske installationer, køle-, varme- og ventilationsanlæg f.eks. via fjernbetjening eller mobilapp.

Hvad kan man styre intelligent?

De 2 primære intelligente styringssystemer er til varme og lys.

Intelligent styring af varme

Styring af varme

Automatik til varmeanlægget eller intelligente termostater. Begge dele giver dig mulighed for at styre dit varmeforbrug intelligent.

Intelligent styring af belysning

Styring af lys

Med intelligente pærer kan du opsætte scenarier for din belysning og styre lyset, når du ikke er hjemme.

Hvad er fordelene?

  • ØkonomiIntelligent styring kan sikre, at du ikke bruger unødigt meget varme, eller har lys eller elektriske apparater kørende uden grund.
  • KomfortIntelligent styring kan sikre, at lys og varme altid er tilpasset præcis dine behov. Og når først styringen er sat op, kører det stort set af sig selv, uden at du behøver gøre noget.

Anden intelligent styring

Anden intelligent styring

Markedet for intelligente apparater – f.eks. hårde hvidevarer, der kan indstilles til kun at køre, når elprisen er lavest – er i hastig vækst.

Mulighederne er for intelligent styring af f.eks. ovne, opvaskemaskiner mv. er i vækst, men der er endnu ikke meget at spare på energiforbruget. Overvej mulighederne, hvis du skal købe nyt.

Intelligent styring