BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Adfærdsændringer skaber store besparelser

Medarbejdernes ideer sparer energi for flere tusinde kroner

KLS Grafisk Hus har uddannet sine medarbejdere til at tænke energi og klima ind i dagligdagen. Resultatet er motiverede medarbejdere og en klimavenlig profil, der tiltrækker nye kunder.

Økonomi

Investering
Gratis
Årlig besparelse
34.000kr.
Elbesparelse
40.000kWh/år

Gode råd

Kasper Larsen deltager i en klimagruppe for virksomheder, der er engagerede i at reducere CO2-udledningerne. Her bliver han jævnligt bedt om at holde oplæg og har blandt andet fortalt om, hvordan KLS Grafisk Hus inddrager medarbejderne.

”En vigtig pointe er, at man som virksomhed ikke når særlig langt med at skabe en klimavenlig virksomhed, hvis ikke ønsket om det er fast forankret både i topledelsen og hos medarbejderne. De skal være aktive deltagere, og det bliver de ikke med tvang. Derfor gælder det om at uddanne folk, så de synes, det er sjovt at være med,” siger Kasper Larsen.

Man kan f.eks. engagere de ansatte med:

  • Medarbejderevents
  • Plancher og informationsmateriale
  • Informationsmøder med spændende indlæg
  • Interne konkurrencer

 

Kasper Larsen og elbiler

Nyhedsmail

Nyhedsmail

Vi sender en e-mail til dig, når vi har relevant information angående energibesparelser, CO2-reduktioner, Erhvervspuljen, og når der er ny viden, der passer til din branche.

 

Tilmeld nyhedsmail