BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

LED-belysning i kvægstalde

LED-belysning i kvægstalde

Jesper Nielsen skiftede til LED i slutningen af 2016 i samtlige af kvægstaldens haller. Der blev skiftet ca. 34 armaturer i stalden, ca. 18 i laden og ca. 7 spandarmaturer.

Økonomi

Energiforbrug før
Ikke oplyst
Energiforbrug efter
Ikke oplyst
Besparelse på elregningen 1. år:
25.000kr.
Hvad kostede det?
Investering
54.000 kr.

Gode råd

  • Tænk langsigtetVær ikke bange for at tænke langsigtet, når du skal bede kreditorerne om hjælp. Er der en rentabel besparelse i vente, så har de nemmere ved at nikke ja til dit ønske.
  • Tænk på dyrene, det gør godt for produktionenTænk på dyrene, når du renoverer dine stalde. Kan du gøre noget for at optimere velfærden? Du vil blive overrasket over, hvad det gør for din produktion.
  • Få professionel hjælpFå professionel hjælp, når du skal installere det nye lys – så er du sikker på, at det bliver lavet rigtigt. Og du kan hurtigere fokusere på det, du er bedst til – i mit tilfælde produktion af mælk.

Nyhedsmail

Nyhedsmail

Vi sender en e-mail til dig, når vi har relevant information angående energibesparelser, CO2-reduktioner, Erhvervspuljen, og når der er ny viden, der passer til din branche.

 

Tilmeld nyhedsmail