BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Optimering af gasforbruget

Idé-Pro knækkede koden til optimering af gasforbruget

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og i de opskummede materialer EPS (Expanded polystyrene) og EPP (Expanded polypropylen). I produktionen anvendes gas til at fremstille procesdamp, som bruges til produktion af opskummede materialer.

Idé-Pro arbejder målrettet og systematisk med energioptimering og havde problemer med et energinøgletal, som ikke svarede til virkeligheden. Virksomheden gennemførte derfor en detaljeret analyse og fandt, at forskellen i energiforbrug mellem to produkttyper var hele 7 gange større end forventet.

Nøgletallet blev derfor tilpasset efter en ny model, som giver virksomheden mulighed for løbende at optimere energiforbruget.

Nyhedsmail

Nyhedsmail

Vi sender en e-mail til dig, når vi har relevant information angående energibesparelser, CO2-reduktioner, Erhvervspuljen, og når der er ny viden, der passer til din branche.

 

Tilmeld nyhedsmail