BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Ventilationstjek

Ventilationstjek giver flere penge på bundlinjen

Ved hjælp af et ventilationstjek opdagede Bording, at behovet for ventilation var faldet drastisk. Firmaet kan nu se frem til at spare over 200.000 kr./år.

Økonomi

Investering
134.000kr.
Besparelse
220.000kr.
Simpel tilbagebetalingstid
7måneder

Gode råd

Mikael Løgstrup anbefaler andre virksomheder at tjekke deres ventilationsanlæg, især hvis de skifter fra en produktion til en anden. Ifølge ham er den indsats, som firmaet skal investere i projektet, til at overskue. 

”Virksomheder som vores har normalt mange andre ting i hovedet end lige energiregninger. Så det kræver, at ledelsen beslutter sig for at fokusere på energiforbrug og besparelser. Ellers falder det nemt mellem 2 stole i en travl hverdag. Men i virkeligheden skal der ikke meget arbejde til. For os tog det ikke mere end ½ dags tid at kigge på budgettet, hente målingerne og ringe efter en mand til at tjekke anlægget. Og nu kan vi regne med at se besparelser allerede næste måned,” siger han. 

 

Mikael Løgstrup, Bording

Nyhedsmail

Nyhedsmail

Vi sender en e-mail til dig, når vi har relevant information angående energibesparelser, CO2-reduktioner, Erhvervspuljen, og når der er ny viden, der passer til din branche.

 

Tilmeld nyhedsmail