BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Detail

GK Kaysen A/S
Vores hovedkontor
Ørbækvej 113
5700 Svendborg
CVR: 42467170
Tlf.: 62210862
Antal ansatte: 40
Virksomheden er med i:
  • Byg Garantiordning
Kort om vores firma
Brancher:
Tømrer, Snedker, Murer, Isolering, Glarmester, Fugemand, Tagdækker
Firmaets egen beskrivelse
GK Kaysen A/S er en virksomhed beliggende i Svendborg, der blev grundlagt af Gunner Kaysen i 1975. Firmaet drives og ejes af Kenneth Kaysen. Ejerskabet er fra 2021 lagt ind i selskabet GK Kaysen A/S der ejes af Kenneth Kaysen.
Firmaets værdier er fundamenteret på det traditionsrige håndværksfag kombineret med høje krav til kvalitet og kreative løsninger. Målsætningen er tilfredse kunder – hver gang. Alle i firmaet arbejder efter samme værdier og mål, hvilket sikrer en ensartet og stabil kvalitet.
Takket være tilfredse kunder og gode medarbejdere har GK Kaysen formået at opnå en stabil vækst i de mere end 40 år, vi har været på markedet. Og denne positive udvikling forventer vi at fortsætte fremover.
Den flade virksomhedsstruktur og veltilrettelagte arbejdsfordeling betyder, at GK Kaysen er en fleksibel og forandringsparat virksomhed med mere end 40 ansvarsfulde og selvstændige medarbejdere.
GK Kaysen sætter en ære i at uddanne fremtidens håndværkere og har altid 8-10 lærlinge i gang
Det kan vi