BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Spar på energien

Spar på energien

Spar på energien

Spar på energien

Spar på energien

Der mangler energi i Europa. Derfor opfordrer Energistyrelsen alle landets arbejdspladser til at spare på energien over vinteren, så vi kommer sikkert igennem.

Ved at ændre vaner i hverdagen er der meget energi at hente på jeres arbejdsplads – men det kræver, at alle deltager og engagerer sig. Hvis vi alle gør en indsats, kan vi sammen gøre en stor forskel.

Herunder finder du kampagnemateriale, der hjælper jer med at få implementeret gode energivaner og spareadfærd i hverdagen.

Materialer

Materialer

Nedenfor kan du hente og bestille Energistyrelsens kampagnemateriale, der kan hjælpe jer til at skabe gode energivaner på jeres arbejdsplads.

Download materialer

Download materialer, og kom godt i gang med at spare på energien. Start med kampagnegrundpakken, og vælg derefter den materialepakke, der passer til lige netop jeres arbejdsplads.

Grundpakke

Generelle kampagnematerialer

Kom godt i gang med at spare på energien på jeres arbejdsplads med grundpakken til kampagnen. Pakken indeholder materialer, der klæder din arbejdsplads på til at spare på energien bl.a. kampagneguide, drejebog til fællesmøder og kommunikationsmaterialer til medarbejdere.

Til kontorer og større bygninger

Til kontorer og større bygninger

Hvis du arbejder på kontor og i større bygninger, kan du hente materialer, der passer til jeres arbejdsplads nedenfor. Pakken indeholder et idekatalog med energispareråd til kontorer og større bygninger samt print-selv-plakater med spareråd, der kan sættes op i bygningen.

Til fødevarebutikker og detailvirksomheder

Til fødevarebutikker og detailvirksomheder

Hvis du arbejder i fødevarebutik eller i detailvirksomhed, kan du hente materialer, der passer til jeres arbejdsplads nedenfor. Pakken indeholder et idekatalog med energispareråd til fødevarebutikker og detailvirksomheder samt print-selv-plakat med kundeinformation.

Rest, cafe og køkken

Til restaurationer, caféer og køkkener

Hvis du arbejder restaurationsbranchen, kan du hente materialer, der passer til jeres arbejdsplads nedenfor. Pakken indeholder et idekatalog med energispareråd til restaurationer, caféer og køkkener samt print-selv-plakater med spareråd, der kan sættes op i køkkenet.

Uddannelsesinstitutioner

Til uddannelsesinstitutioner

Hvis du arbejder på en uddannelsesinstitution, så som en skole, et gymnasium, et universitet eller en professionshøjskole, kan du her hente materialer, der passer til jer. Pakken indeholder målrettede print-selv-plakater, I kan hænge op i jeres bygninger. Se eventuelt også ”Generelle kampagnematerialer”.

Vuggestuer, børnehaver og plejehjem

Til vuggestuer, børnehaver og plejehjem

Hvis du arbejder i en vuggestue, børnehave eller på et plejehjem, kan du her hente materialer, som passer til jer. Pakken indeholder målrettede print-selv-plakater, I kan hænge op i jeres bygninger. Se eventuelt også ”Generelle kampagnematerialer”.

Pjecer

Pjecer

Har du ansvar for drift af bygning eller IT og elektronik? Er det dig, der træffer beslutninger om energiinvesteringer? Download den pjece, der vedrører dit arbejdsområde, og få gode råd og vejledning til at sænke energiforbruget på din arbejdsplads.

Bestil materialer

Bestil klistermærker, termostatkraver og dørhængere til arbejdspladsen, der hjælper medarbejderne med at huske at spare på energien. Vælg de materialer, der passer til din arbejdsplads.

Kontaktoplysninger
Billed-CAPTCHA

Materialer

Nyhedsmail

Nyhedsmail

Vi sender en e-mail til dig, når vi har relevant information angående energibesparelser, CO2-reduktioner, Erhvervspuljen, og når der er ny viden, der passer til din branche.

 

Tilmeld nyhedsmail

Spar på energien